Service

Verzending

  • Bij aanschaf van artikelen boven € 125,- rekenen wij geen verzendkosten.
  • Bij een bestelling onder de € 125,- rekenen wij € 6,95
  • Je kan je bestelling ook ophalen bij Luba Centrum

Het adres van Luba Centrum is Haarlemmerstraat 12A, 1013 ER Amsterdam. Als je de bestelling komt ophalen, vergeet dan niet je betalingsbewijs mee te nemen!

De openingstijden van Luba Centrum vind je hier.

Wanneer je betaling is ontvangen, krijg je direct een e-mail van ons en word je bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd met PostNL. PostNL streeft ernaar binnenlandse bestellingen binnen 24 uur af te leveren. Als je bestelling niet door de brievenbus past, wordt hij 2x aangeboden op het afleveradres. Wanneer er niemand aanwezig is, kan je je bestelling de eerstvolgende werkdag ophalen op het postkantoor. Daar blijft het pakket maximaal 3 weken liggen voordat het naar ons wordt teruggestuurd.

 

Ruilen

Bij ruilen voor een andere maat van hetzelfde artikel, betaalt Luba eenmalig per bestelling de verzendkosten. Als je iets wilt ruilen neem dan vooraf even contact met ons op per e-mail.
Je kan het artikel ook zelf komen ruilen in Luba maar stuur dan eerst even een e-mail.

 

Betalen

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan: iDEAL (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers).

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door de Nederlandse banken.
  • Controle en overzicht qua betaling.

 

Retourneren

Het artikel moet binnen 14 dagen na ontvangst door de koper worden teruggezonden. Je retourzending wordt na ontvangst van je pakket per e-mail bevestigd. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.
Het artikel moet in oorspronkelijke staat geretourneerd worden, voorzien van het originele etiket, en, indien mogelijk in dezelfde doos/envelop als waarmee het naar je is verstuurd. Artikelen worden niet teruggenomen indien deze:

  • gedragen en/of gewassen zijn
  • je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

Retourzendingen moeten worden verzonden naar:

LUBA

Haarlemmerstraat 12 A
1013 ER AMSTERDAM

Je mag het ook terugbrengen in de winkel op bovenstaand adres. Neem dan het betalingsbewijs mee!

Wij storten het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Houd er rekening mee, dat Luba niet verantwoordelijk is voor je retourzending.

 

Contact

Voor vragen zijn wij bereikbaar via e-mail. Gebruik het contactformulier op onze website om je bericht te versturen.